Hiermee help ik je

 

Opruimen

Heb je te veel spullen in huis? Erger je je omdat je niet meer aan tafel kunt eten of omdat je de logeerkamer nooit meer gebruikt? Samen lossen wij jouw probleem op en geven we de plekken hun functie terug. Ik ruim met je op en leer je opruimen en ontspullen, zodat de ruimtes hun functies behouden!

Verhuizen

Ga je van groot naar klein wonen en weet je niet wat je met al je spullen moet? Samen gaan we beslissen wat mee gaat en wat niet. En zoeken we een goede bestemming voor de spullen die je achterlaat, zodat je met een gerust hart naar je nieuwe stek kunt vertrekken.

Zoek je ook iemand die je helpt om je huis klaar te maken voor de fotograaf van de makelaar? Ik weet precies wat zo’n fotograaf graag ziet en hoe we jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk maken voor de koper. En ik help je de spullen die daarvoor in de weg staan een goede plek te geven.
Wil je ook hulp om je verhuizing te plannen en met structuur te laten verlopen? Ook daarmee help ik je natuurlijk graag.

Administratie

Kun je belangrijke papieren niet meer vinden? Is je administratie zo’n berg werk geworden dat je er maar niet meer aan begint? Ik help je met opschonen en we brengen samen een overzichtelijk systeem aan dat voor jou werkt. Zo hoef je je administratie voortaan alleen nog maar bij te houden: en jij weet dan ook hoe!

Agendabeheer

Heb jij last van dubbele afspraken in je agenda? Heb je het zo druk met taken van ál je gezinsleden dat je nooit eens een momentje rust hebt? Samen gaan we door jouw agenda en leer ik je afspraken plannen en stroomlijnen.

Met meer tijd voor jezelf, beloofd!

Huishoudelijke taken

Heb je niet genoeg tijd om al je werk gedaan te krijgen? Voel je dat taken ongelijk verdeeld zijn in het gezin? Loop je over? Dan help ik je aan een betere taakverdeling: voor meer rust én begrip in het hele gezin.