Dit ben ik

Hoi, ik ben Saskia!
Als Professional Organizer is het mijn doel om ervoor te zorgen dat jij je goed voelt in je eigen huis en in je leven. Hoe hoog de lat voor jou ligt, dat bepalen we samen. Want mijn ‘opgeruimde huis’ kan er totaal anders uitzien dan het jouwe. Het belangrijkste is dat je weer komt tot een situatie waarin je fijn kunt wonen en leven. Zodat je je energie terugkrijgt.
Tijdens mijn studie HBO Logistiek ontwikkelde ik mijn vaardigheden op het gebied van plannen en organiseren. Ik werkte meer dan 20 jaar in het bedrijfsleven. Hier verbeterde ik werkstructuren en methodieken. Plannen en organiseren was de basis van mijn werk. Ook thuis, in mijn gezin met twee kinderen in de middelbare schoolleeftijd komt mijn liefde voor structuur goed van pas! En omdat ik het superleuk vind om mensen op weg te helpen en iets te leren, heb ik in 2020 de opleiding voor Professional Organizer gedaan. Hier heb ik geleerd hoe ik mijn vaardigheden kan inzetten.
Ik breng je rust en structuur. En geloof het of niet: ik weet hoe ik je enthousiast kan maken om met die ‘vervelende klusjes’ aan de slag te gaan. Ja, zelfs als je daar als een berg tegenop ziet. We kijken samen welke doelen we gaan bereiken en we vieren kleine succesjes. Want elke stap is er eentje!

Over De OrganiseerCoach

“Samenwerken met Saskia was een stok achter de deur om te beginnen met orde in de chaos te krijgen. Het motiveert door te beginnen met kleine stukjes van een ruimte in plaats van meteen de hele ruimte. Ook vind ik het leuk om nu zelf verder te gaan met opruimen. Ik heb inmiddels al meerdere plaatsjes aangepakt. Met kleine stapjes komen we ook vooruit!” (Brenda, Bergen (L))

“Saskia levert maatwerk. Ze kijkt samen met jou, naar wat jij nodig hebt om je weer prettig te voelen in je huis. Saskia helpt jou in jouw tempo op gang en geeft tips waarmee je zelf verder aan de slag kunt. Ook tussen de afspraken door, kun je via de app en telefoon bij haar terecht. Wat haar bijzonder maakt, is haar oprechte interesse en betrokkenheid. Ik kan dan ook iedereen aanraden om met Saskia aan de slag te gaan!” (Monique, Nijmegen (Gld))

Vertrouwelijkheid

Ik ben aspirant-lid van de NBPO en werk aan de hand van hun beroepscode. Dat betekent dat ik altijd vertrouwelijk omga
met jou en je persoonlijke spulletjes en informatie.
Heb je hier vragen over, stel ze me gerust!