Dit ben ik

Even kort voorstellen: als je De OrganiseerCoach in huis haalt, zul je wel willen weten wie ik ben. Mijn naam is Saskia Volpp en ik woon samen met mijn man, dochter en zoon in Cuijk.

Al tijdens mijn studie heb ik mijn vaardigheden op het gebied van plannen en organiseren ontwikkeld. Ik heb meer dan 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Hier verbeterde ik werkstructuren en methodieken. Plannen en organiseren was de basis van mijn werk.

Omdat ik het superleuk vind om mensen te helpen en iets te leren, heb ik in 2020 de opleiding voor Professional Organizer gedaan. Hier heb ik geleerd hoe ik mijn vaardigheden kan inzetten om jou te helpen je probleem op te lossen.

Als Professional Organizer is het mijn doel om ervoor te zorgen dat jij je goed voelt in je eigen huis en in je leven. Ik breng je structuur en rust! Hoe hoog de lat voor jou ligt, dat bepalen we samen. Want mijn ‘opgeruimde huis’ kan er totaal anders uitzien dan het jouwe. Het belangrijkste is dat jij weer komt tot een situatie waarin je fijn kunt wonen en leven. Zodat je energie overhoudt voor de dingen die jij écht belangrijk vindt.

Over De OrganiseerCoach

“Samenwerken met Saskia was een stok achter de deur om te beginnen met orde in de chaos te krijgen. Het motiveert door te beginnen met kleine stukjes van een ruimte in plaats van meteen de hele ruimte. Ook vind ik het leuk om nu zelf verder te gaan met opruimen. Ik heb inmiddels al meerdere plaatsjes aangepakt. Met kleine stapjes komen we ook vooruit!” (Brenda, Bergen (L))

“Saskia levert maatwerk. Ze kijkt samen met jou, naar wat jij nodig hebt om je weer prettig te voelen in je huis. Saskia helpt jou in jouw tempo op gang en geeft tips waarmee je zelf verder aan de slag kunt. Ook tussen de afspraken door, kun je via de app en telefoon bij haar terecht. Wat haar bijzonder maakt, is haar oprechte interesse en betrokkenheid. Ik kan dan ook iedereen aanraden om met Saskia aan de slag te gaan!” (Monique, Nijmegen (Gld))

Vertrouwelijkheid

Ik ben lid van de NBPO en werk aan de hand van hun beroepscode. Dat betekent dat ik altijd vertrouwelijk omga
met jou en je persoonlijke spulletjes en informatie.
Heb je hier vragen over, stel ze me gerust!